Două firme din judeţul Satu Mare pe LISTA NEAGRĂ a societăţilor care au emis cecuri sau bilete la ordin fără acoperire

FirmePe „Lista neagră” a firmelor care au emis cecuri sau bilete la ordin fără acoperire se află şi două societăţi comerciale din judeţul Satu Mare. Este vorba despre SC Sarmex SA (CUI 640506) din Satu Mare, respectiv SC Gamacon SA (CUI 12706540) din Negreşti-Oaş.
Cele două firme au fost incluse în „Baza de date ANTIŢEPARI” (http://antitepari.ro/baza-de-date) din care fac parte, de la începutul anului (2014) şi până pe data de 15 martie, un număr de 577 de firme din România. Baza de date se actualizează permanent pe baza sesizărilor transmise de către cititorii site-ului. La fiecare sesizare primită, redactorii ANTIŢEPARI efectuează verificări la instituţiile abilitate, iar dacă informaţiile oficiale confirmă faptul că societatea în cauză a emis cecuri sau bilete la ordin fără acoperire, atunci este inclusă în „Baza de date ANTIŢEPARI”.
SC Sarmex SA este un cunoscut producător de mobilă de lux din lemn masiv pentru: dormitoare, sufragerii, holuri, camere de zi, camere de tineret şi bucătării. Societatea comercială îşi are sediul pe Drumul Careiului nr. 3-5.
Firma SC Gamacon SA îşi are sediul pe strada Victoriei nr. 65 din Negreşti-Oaş şi este specializată în construcţii civile şi industriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.