Democrat-liberalii sătmăreni au depus la Prefectură „Cartea minciunilor USL”

pdlsm3pdlsm1pdlsm2pdlsm4
Un grup de democrat-liberali sătmăreni au mers azi, 17 martie la Prefectură pentru a depune „Cartea minciunilor USL”, document în care sunt inventariate măsurile luate de USL pe parcursul celor 22 de luni de guvernare.
Din grupul de PDL-işti au făcut parte preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean şi preşedintele TDL pe judeţ, Adrian Cozma.
Documentul intitulat „Cartea minciunilor USL – 22 de luni de guvernare USL, 22 de luni de jaf, incompetenţă şi imunitate” a fost înregistrat la Registratura Prefecturii, după care grupul de democrat-liberali a înmânat documentul şi reprezentantului Guvernului în teritoriu, dr. Eugeniu Avram.

În declaraţia făcută, Petre Mureşan a subliniat faptul că nu au depus acest document în cursul zilei de sâmbătă, 15 martie aşa cum au procedat colegii lor din alte judeţe, din respect pentru comunitatea maghiară care a sărbătorit în acest week-end. De asemenea, Mureşan a declarat că în timpul celor 22 de luni de guvernare USL, situaţia românilor s-a înrăutăţit considerabil. „Aşteptările au fost mari. În schimbul marilor realizări promise în campania electorală, românii au primit doar taxe noi. Acest USL s-a născut din minciună şi din ură pentru PDL şi Traian Băsescu. Au promis multe şi au făcut puţine. În 22 de luni de guvernare ne-au dat 35 de taxe noi. Aşteptam să văd acel milion de locuri de muncă promise dar am primit doar şomeri noi şi firme intrate în insolvenţă. Am asistat la incompetenţă, jaf, minciună şi la acoperirea fărădelegilor celor care aveau probleme cu justiţia”, spune Mureşan.

Totodată, liderul PDL Satu Mare a declarat că în cursul zilei de azi grupul de democrat-liberali a cerut şi demisia prefectului Eugeniu Avram. „Am cerut demisia domnului prefect deoarece nu poate să gireze un Guvern corupt şi mincinos. Ce a zis? A zâmbit puţin”, a declarat Mureşan.

Prefectul Eugeniu Avram spune că va studia documentul depus de reprezentanţii PDL Satu Mare, după care acesta va fi trimis Guvernului. Acesta recunoaşte că i s-a cerut demisia din funcţia pe care o deţine dar s-a rezumat să spună doar că „dacă dânşii consideră că aşa se rezolvă problemele, s-au aşa se va ajunge la o soluţie şi va fi mai bine, eu accept să demisionez. Dar nu cred că asta este soluţia”.

Documentul depus la Prefecturile din toată ţara a fost întocmit de Guvernul alternativă al PDL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.