Un viraj neinspirat, a băgat doi soţi în spital

112
Doi soţi au ajuns sâmbătă, 15 martie la spital după ce maşina în care se aflau a fost izbită de o autoutilitară. Bărbatul de 56 de ani, Gheorghe M. a suferit răni destul de grave, însă soţia sa, Ildiko M., de 54 de ani a scăpat doar cu câteva leziuni. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, pe DN 19.

Poliţiştii spun că de vină este bărbatul de 56 de ani care, aflându-se la volanul maşinii sale personale a întors pe un drum agricol fără să se asigure. Cei doi soţi circulau cu maşina dinspre Moftinu Mic spre Carei. Manevra neinspirată era să coste viaţa celor doi soţi deoarece maşina în care se aflau a fost acroşată din lateral de o autoutilitară ce se afla în depăşire.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului vinovat de producerea accidentului şi rănirea uşoară a soţiei acestuia. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis în acest caz o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.