Baschet: CSM Satu Mare a pierdut pe teren propriu, întâlnirea cu Alexandria

baschet-csm-sm
Echipa de baschet a CSM Satu Mare a pierdut ieri, 14 martie, pe teren propriu partida jucată în compania fetelor de la CSBT Alexandria cu scorul de 82 la 98.
Primul sfert le-a aparţinut sătmărencelor (24-23), după ce jucătoarele noastre au reuşit să marcheze „coşul hotărâtor” în ultimele secunde. Şi sfertul al doilea a fost destul de echilibrat, însă în cele din urmă a fost adjudecat de oaspete (21-24), echipa din Alexandria intrând la vestiare cu un avans de două puncte, 45-47, în faţa gazdelor.
Dacă în primele două sferturi cele două echipe au mers cap la cap, după pauză formaţia oaspete a câştigat tot mai mult teren, reuşind să încheie sfertul al treilea cu un avans net de 18 puncte (13 la 31). Ultimul sfert a fost câştigat de sătmărence, 24-20, însă diferenţa substanţială din sfertul al treilea şi-a pus categoric amprenta pe configuraţia scorului final al partidei.
În urma acestui rezultat, CSM Satu Mare rămâne pe locul VII în clasament. Echipa lui Peter Eles va juca ultimul meci din sezonul regulat, în deplasare, pe 22 martie la Rapid Bucureşti. Play-off-ul va debuta la începutul lunii aprilie. În primul meci CSM-ul va juca cel mai probabil cu Alba Iulia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.