Doi bucureşteni au prădat maşina unui sătmărean

hot-masina
Profitând de faptul că portierele maşinii nu erau asigurate, doi bărbaţi din Bucureşti au intrat în autoturismul unui sătmărean de unde au furat un geamantan ce conţinea suma de 715.000 forinţi, 130 de lei dar şi documentele unei firme.

Maşina parcată pe strada 1 Decembrie a fost prădată miercuri, 12 martie, în jurul orei 13.30. Pentru a cere sprijinul oamenilor legii, victima a sunat la “112”. Prejudiciul cauzat se ridică la suma totală de aproximativ 11.000 lei.

Cei doi hoţi, Ion P., de 39 de ani şi Valentin H., de 23 de ani, ambii domiciliaţi în Bucureşti au fost prinşi la scurt timp de către poliţişti. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. În baza Ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, dosarul a fost declinat în vederea comasării cu un caz penal aflat în instrumentare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector I Bucureşti.

Cei doi bărbaţi au fost preluaţi de oamenii legii din cadrul Secţiei 15 Poliţie a Sectorului 4 Bucureşti, pe numele lor fiind emise mandate de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector I Bucureşti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.