Artiști din Țara Oașului la aniversarea Radio România Cluj

 

radiocluj
Începând din 3 februarie a.c., Radio România Cluj a dat startul programelor dedicate aniversării a 60 de ani de existenţă a instituţiei. În 15 martie 1954, două ore de program, incluse în grila de programe a postului naţional, semnalau naşterea la Cluj-Napoca a unui nou post de radio teritorial.

Cu acest prilej, sunt organizate o serie de manifestări, printre care și spectacolul aniversar „60 de ani cu Radio Cluj – Din grădina cu flori multe”. La spectacolul care avea loc vineri, 15 martie, la sala radio, vor participa artiști de primă mărime ai cântecului popular românesc, între care și reprezentanții Țării Oașului – interpreta Maria Tripon împreună cu ceterașii Vasile Solomon și Ioan Rus.

”Felicităm Radio România Cluj – veritabilă instituție de presă din inima Transilvaniei – pentru toate lucrurile frumoase realizate pe durata celor 6 decenii de existență. Suntem onorați să fim invitați în cadrul spectacolului aniversar și vă dorim sincere urări de La mulți ani!”, a declarat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

”Ne bucurăm că Oașul este alături de Radio România Cluj la ceas aniversar și dorim întregii echipe mult succes pe drumul drept și demn creat de predecesori, căci Radio Cluj a fost și va rămâne un post cu un statut cultural, bine definit, lider al studiourilor teritoriale”, a declarat– managerul Casei Orășenești de Cultură Negrești-Oaș, Natalia Lazăr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.