A intrat cu maşina sub un TIR

Accident-masina-tir
Un sătmărean a scăpat ca prin minune după ce a intrat cu maşina sub un TIR. Şoferul TIR-ului, un băimărean, aştepta să intre în curtea unui depozit de pe Bulevardul Lucian Blaga, moment în care camionul a fost izbit din spate de o maşină VW. Accidentul a avut loc azi, 13 martie, în jurul orei 09.00.

Pentru a cere ajutor, şoferul TIR-ului a sunat imediat la „112”. La faţa locului au ieşit atât poliţiştii cât şi un echipaj de la Ambulanţă. Victima a scăpat doar cu câteva leziuni dar a fost transportat pentru investigaţii la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, şoferul a suferit un traumatism-cranio cerebral acut fără pierdere de cunoştinţă, traumatisme la nivelul toracelui şi coloanei vertebrale lombare, dar fără semne de fractură sau de hemoragie internă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti reiese că şoferul VW-ului, având şi viteză destul de mare, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi a intrat cu maşina sub TIR. În urma testului de alcoolemie a reieşit că cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.