Teatrul Municipal Baia Mare vine cu două spectacole la Satu Mare

Take-Ianke-si-Cadar

Vineri 14 martie, Teatrul de Nord găzduiește două spectacole prezentate de Teatrul Municipal din Baia Mare. Piesa „Domnul de ciocolată” de Sânziana Popescu, se va juca de la ora 10.00, iar „Accidentul” de William Mastrosimone, de la ora 19.00. Ambele spectacole vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Prețul biletelor este de 7 lei pentru copii, 20 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Totodată, duminică, 16 martie, de la ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor se va juca piesa „Take, Ianke şi Cadâr”, de Victor Ion Popa. Regia artistică în aparţine lui Andrei Mihalache iar din distribuţie fac parte: Radu Botar, Stelian Roșian, Ionuț Mateescu, Dorina Nemeș, Andrei Stan, Adriana Vaida/Anca Similar, Vasile Blaga şi Tibor Szekély.

„Take, Ianke și Cadâr” este o comedie „pe cinste!” … Dar și o oglindă grotescă în care ar trebui să ne privim uneori, mai ales atunci când devenim prea înverșunați pentru fărâma de timp ce ne-a fost dată să petrecem pe-acest pământ!

Pentru acest spectacol este valabil abonamentul „Vasile Savinescu”. Prețul unui bilet este de 18 lei pentru adulţi, respectiv 12 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele se pot cumpăra de la Agenția teatrală, situată pe strada Horea nr. 6.

 

3 Comentarii la "Teatrul Municipal Baia Mare vine cu două spectacole la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.