A început repararea străzilor pietruite din Negreşti-Oaş

Negresti-oas-primarie
Primăria oraşului Negreşti Oaş a început o amplă campanie de reparare a nouă străzi, care în acest moment sunt pietruite. Edilul Aurelia Fedorca a declarat că, după finalizarea lucrărilor de modernizare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare, vor fi reabilitate în totalitate cinci străzi importante din oraş.

Fedorca a precizat că în perioada următoare vor fi executate lucrări de modernizare a străzilor Arenei, Moţilor, Salcâmilor precum şi tronsoane în localitatea Tur. În ceea ce priveşte strada Tineretului, acolo va fi executată o lucrare de extindere a reţelei de curent electric, după care va fi modernizat şi acel tronson.

“Aşteptăm semnarea contractului de începere a lucrărilor la proiectul de modernizare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare. Avem stabilit deja un plan de acţiune şi imediat ce conductele de apă şi canalizare vor fi instalate se va trece la lucrările de reabilitare a străzilor”, a precizat edilul şef.

În prima parte a acestei acţiuni sunt prevăzute străzile Cornetului, Oaşului, Unirii I, Morii şi Cerbului. Lucrările de reabilitare a acestor străzi sunt cuprinse într-un proiect mai amplu finanţat din proiecte europene.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.