Un designer român lansează în premieră, salopeta de mireasă

salopeta-mireasa
Designerul român Mirela Stelea vine cu un nou concept în ceea ce priveşte vestimentaţia pentru nuntă şi anume … salopeta de mireasă. Creatoarea de modă lansează prima linie de rochii de mireasă ce conţine, în premieră pentru România, şi o salopetă, considerată de specialişti ca fiind o alternativă modernă şi dinamică a clasicelor modele de ceremonie.
Mirela Stelea cochetează cu idea salopetelor pentru mirese încă de anul trecut, iar creaţiile designerului vor fi prezentate în acest week-end în cadrul Expo Ideal Mariaj, un târg ce se va organiza la Palatul Parlamentului.
Designerul spune că salopeta de mireasă imită o rochie clasică „însă realizezi că este, de fapt, o salopetă abia când te deplasezi sau dansezi”. Salopeta este realizată din triplu voal de culoarea untului, prezintă cristale Swarovski aplicate discret în zona bustului şi are preţul de 800 de euro.
Mirele Stelea este cunoscută în lumea designerilor români şi internaţional, având la activ şapte colecţii promovate în cadrul spectacolelor de profil din ţară şi străinătate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.