Un nou studiu ştiinţific arată încă o dată că dozele mari de vitamina C înving cancerul!

cancer

O noua cercetare revolutionara cu privire la potentialul de lupta al vitaminei C impotriva cancerului a fost publicata in paginile revistei “Science Translational Medicine”. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Kansas a testat efectele vitaminei C, injectata intravenos, in doze mari, pe un grup de subiecti umani si a constatat ca ea elimina in mod eficient celulele canceroase, lasand in acelasi timp celulele sanatoase intacte.

Bazandu-se pe cercetarile de pionierat realizate in anii 1970 de catre regretatul Linus Pauling, chimist la Universitatea de Stat din Oregon, noua cercetare a implicat injectarea de doze mari de vitamina C in celule ovariene umane. Testele au fost efectuate in vitro intr-un laborator, cat si in mod direct, atat la soareci cat si pe un grup de 22 de subiecti umani. Testele au aratat rezultate favorabile in toate cele trei modele, vitamina C directionandu-se in mod eficient catre celulele canceroase ovariene, evitand in acelasi timp celulele sanatoase.

Beneficiile dozelor mari de vitamina C au fost observate, de asemenea, in combinatie cu tratamentele conventionale de chimioterapie, acestea din urma distrugand toate celulele, atat cele sanatoase, cat si cele maligne.

citeste articolul complet pe lovendal.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.