Eterni.me: Un român a inventat eternitatea virtuală

Marius-Ursache
Proiectul antreprenorial dezvoltat de Marius Ursache a uimit o lume întreagă. Românul vine cu o idee inedită, temă tratată până nu demult doar în cărţile de sciece-fiction.
Împreună cu o echipă de antreprenori de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA, Ursache a lansat start-up-ul Eterni.me, prin care, potrivit românului nostru se va putea păstra cât mai mult din ceea ce este fiecare şi se va da generaţiilor următoare posibilitatea de a accesa aceste informaţii într-un mod cât mai autentic posibil.
După lansarea primei versiuni, care va avea loc cel mai probabil în 2016, serviciul va funcţiona pe baza unui abonament lunar. Ursache spune că după 10 ani, platforma va avea 1 miliard de utilizatori care îşi vor putea păstra o mare parte din informaţiile personale pentru a fi accesibile generaţiilor viitoare. Este vorba despre o reţea în care avatarul unei persoane va putea oferi informaţii despre acea persoană către mii de utilizatori simultan.
Platforma eterni.me a fost deja accesată de 55.000 de utilizatori în doar patru zile de la lansarea site-ului. În cadrul proiectului, Marius Ursache este şeful echipei de programatori, ingineri software şi designeri.

Un Comentariu la "Eterni.me: Un român a inventat eternitatea virtuală"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.