Seminar online pentru şoferi, eveniment în premieră pentru România

autoeconom

Toţi cei care doresc să economisească la întreţinerea autovehiculului şi cei care vor să-şi îmbogăţească cunoştiinţele despre maşini sunt aşteptaţi la un seminar organizat în premieră în România.

Experţii autoeconom.ro organizează în data de 25 februarie, de la ora 20.00, un seminar online intitulat „Cum să previi reparaţiile auto costisitoare?”. Moderatorii evenimentului vor fi electromecanicul auto Florin Pop şi proprietarul unui service pentru maşini, Victor Miron. Printre subiectele ce urmează a fi abordate în cadrul seminarului amintim: soluţii practice pentru defecţiuni frecvente, metode de prevenţie şi studii de caz dar şi o serie de sfaturi pentru şoferi.

Seminarul este gratuit şi poate fi accesat pe pagina oficială de Facebook a platformei autoeconom.ro printr-o aplicaţie special dezvoltată pentru acest tip de eveniment. Link-ul de acces va fi disponibil şi pe blog-ul platformei în perioada ce urmează. De menţionat faptul că, la sfârşitul seminarului  participanţii vor avea acces la o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Specialiştii autoeconom.ro îşi propun ca asemenea întâlniri să fie organizate  odată pe lună, pentru ca proprietarii de maşini să aibă posibilitatea să se întâlnească cu specialişti din domeniul auto.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.