Sătmăreanul Oláh László a ajuns în Gambia (galerie foto)

Africa9Africa1Africa2 Africa10 Africa8 Africa7 Africa6 Africa5 Africa4 Africa3
Membrii echipajului „Transilvania 4 Africa Team” au ajuns în capitala Gambiei, Banjul. „A fost o zi lungă şi grea pentru echipă. Ajutoarele au ajuns la destinaţie. Am adus multă bucurie în sufletul copiilor”, scriu expediţionarii pe pagina de Facebook a echipajului.

Vă reamintim că cei şapte ardeleni printre care şi sătmăreanul Oláh László au pornit în cel mai renumit şi mai lung raliu caritabil din lume pe data de 24 ianuarie, din Budapesta. Aceştia au parcurs nu mai puţin de 3.300 km pe “bătrânul continent” după care au ajuns în Africa. Pe continentul negru membrii echipajului au străbătut aproape 6.000 de km trecând prin: Maroc, Munţii Atlas, Mauritania, deşertul Sahara, Senegal, urmând traseele vechiului raliu Paris-Dakar. În cursul zilei de duminică, 9 februarie, echipajul a ajuns în Banjul, capitala Gambiei.

Expediţionarii transilvăneni au dus cu ei alimente, jucării, calculatoare, imprimante şi alte echipamente IT. Pachetele au ajuns la două şcoli, două spitale şi o universitate din Banjul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.