Primarul Aurelia Fedorca a primit nouă negreşteni în audienţă

aurelia-fedorca3
Nouă persoane s-au înscris în audienţele susţinute azi, 11 februarie de primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca. Dintre problemele ridicate de cetăţeni amintim cele cu privire la întârzierea salariilor cadrelor didactice, schimbul valutar stradal dar şi pe cele de fond funciar.

Printre cetățenii aflați în audiență s-a numărat și Ștefan Apan, care și-a arătat nemulțumirea față de Poliția din Negrești-Oaș, reclamând că a depus nenumărate sesizări care vizau schimbul de valută stradală și că ar fi fost bătut de bișnițarii din centrul orașului, iar poliția închide ochii. Problema a fost sesizată de mai multe ori în ultimii ani, atât în audiențele organizate de primar cât și direct la Consiliul Local.

Ştefan Apan și-a mai exprimat nemulțumirea față de întârzierea salariilor cadrelor didactice pe luna ianuarie, sector în care lucrează și soția sa, dar și față de calitatea lucrărilor de pietruire de pe strada Cornetului. Primarul Aurelia Fedorca i-a dat asigurări acestuia că problemele reclamate vor fi verificate și rezolvate. În ceea ce privește plata salariilor în învățământ, Fedorca a arătat că acestea au întârziat o zi, întârziere legată de data în care a fost votat bugetul.

Primarul oraşului Negreşti-Oaş a dat dispoziție pentru rezolvarea pe loc a unor probleme reclamate de cetățeni, celelalte urmând să fie soluționate în timp și în măsura competenţelor legale, cetățenii urmând să primească ulterior un răspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.