Jurnaliştii Adelin Petrişor şi Vujity Tvrtko vin la Satu Mare

foto
În data de 13, respectiv 14 februarie, invitatul Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu” va fi jurnalistul TVR Adelin Petrişor.
La cele două întâlniri care vor avea loc la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Librăria „Polirom” va pune în vânzare cărţile jurnalistului şi anume: „Ţara cu un singur gras” (preţ 27,95 lei), „Războaiele mele” (preţ 18,95 lei) şi albumul foto „Coreea de Nord – Un lagăr cât o ţară” (preţ 89 lei).
Prima întâlnire cu publicul sătmărean este programată pentru joi, 13 februarie, de la ora 18.00, în Sala de spectacole a Centrului Cultural „G. M. Zamfirescu”. A doua zi (vineri, 14 februarie), de la ora 12.00, în aceeaşi locaţie, jurnalistul Adelin Petrişor se va întâlni cu elevii din Satu Mare pentru a discuta pe marginea ultimului său volum. Intrarea la cele conferinţe este liberă.
De asemenea, Vujity Tvrtko, jurnalistul maghiar de origine croată, este invitat pentru a susţine o conferinţă publică, proiecţie de film şi lansare de carte cu tema „Călătorii în infern” dar şi ai lucrurilor pozitive întâlnite de-a lungul carierei sale. Evenimentul va avea loc la Filarmonica „Dinu Lipatti”, vineri, 14 februarie, de la ora 18.00.
Biletele au fost epuizate pentru acest eveniment, motiv pentru care, la cererea publicului organizatorii pregătesc a doua conferinţă ce va avea loc pe data de 7 martie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.