Prezentare de modă inedită, pe scările rulante din incinta Grand Mall Satu Mare

grand-mall-sm12grand-mall-sm01grand-mall-sm02 grand-mall-sm05 grand-mall-sm04 grand-mall-sm03grand-mall-sm06 grand-mall-sm11 grand-mall-sm10 grand-mall-sm09 grand-mall-sm08 grand-mall-sm07grand-mall-sm13 grand-mall-sm19 grand-mall-sm18 grand-mall-sm17 grand-mall-sm16 grand-mall-sm15 grand-mall-sm14grand-mall-sm20 grand-mall-sm26 grand-mall-sm25 grand-mall-sm24 grand-mall-sm23 grand-mall-sm22 grand-mall-sm21
Coafurile extravagante, lenjeria intimă pentru bărbaţi, măştile columbine şi o combinaţie inedită între rochiile de mireasă şi măştile create de Mihaela Pasztor au reprezentat punctul culminant al zilei de azi, 8 februarie în cadru Târgului de nunţi „Art Grand Marriage” Satu Mare. Evenimentul găzduit în acest week-end la Grand Mall este cel mai mare târg de profil din oraşul de pe Someş.

Sătmărenii care au vizitat în această seară târgul de nunţi au avut parte de o prezentare inedită, gândită să atragă cât mai mult atenţia participanţilor la eveniment. Pentru a avea un impact şi mai puternic asupra vizitatorilor, organizatorii au pus în scenă întreaga prezentare pe scările rulante din incinta Grand Mall Satu Mare.

Creaţiile Adrianei Popescu au atras admiraţia participanţilor la târgul de nunţi. Coafurile extravagante semnate de artistă dau o altă notă hair-styling-ului, radiind eleganţă şi bun gust.
Colecţia de lenjerie intimă semnată de Cosmin Mureşan reprezintă un amalgam între modern şi unele elemente preluate din Egiptul antic iar măştile columbine vin să învăluie într-o aură de mister frumuseţea feminină.

Prezentarea colecţiei Agenţiei „Gaby’s Models”, constând în rochii de mireasă, a venit să încheie spectacolul de azi reuşind să aducă în prim plan o combinaţie inedită, şi anume, măştile columbine şi rochiile de mireasă.

Târgul va fi deschis vizitatorilor şi duminică, 9 februarie, în intervalul orar 10.00-18.00. Evenimentul se încheie la ora 19.00, cu tradiţionala paradă a rochiilor de mireasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.