Fotbal: Olimpia Satu Mare-Sântandrei 1-0

fotbal

Olimpia Satu Mare a disputat azi (8 februarie) dimineaţă ultimul meci de pregătire din mini cantonamentul de la Salonta. Formația sătmăreană a întâlnit echipa din Liga a IV-a, Sântandrei, pe care a învins-o cu scorul de 1-0.

Elevii antrenorului Tiberiu Csik s-au descurcat foarte bine în această partidă, aceștia au avut numeroase ocazii în prima parte a jocului, însă scorul la pauză a rămas 0-0.

Partea a doua a jocului a fost dominată tot de sătmăreni, iar în minutul 71, Dragoș ajutat de centrarea lui Lemac, a înscris golul victoriei. Multe avantaje pentru Olimpia, însă cel mai bun de pe teren a fost portarul echipei Sântandrei care nu a mai lăsat balonul să intre în poartă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Miron – Kinczel, Mureșan, Sabău, Toca, Lemac, Rus, Roghină, Dragoș, Prodan, Faur. Au mai intrat Șuta, Roatiș, Lucaci și Gavrilescu. Restul jucătorilor au făcut antrenament.

Jucătorii formației noastre se întorc acasă în această după amiază, iar duminică, 9, respectiv luni, 10 februarie vor avea liber.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.