Baschet: Victorie lejeră pentru CSM Satu Mare, în meciul cu SCM CSS Craiova (galerie foto)

csm-satu-mare22csm-satu-mare10csm-satu-mare11 csm-satu-mare26 csm-satu-mare25 csm-satu-mare24 csm-satu-mare23 csm-satu-mare21 csm-satu-mare20 csm-satu-mare19 csm-satu-mare18 csm-satu-mare17 csm-satu-mare16 csm-satu-mare15 csm-satu-mare14 csm-satu-mare13 csm-satu-mare12
Elevele lui Peter Eles s-au impus azi. 8 februarie fără probleme în faţa baschetbalistelor de la SCM CSS Craiova cu scorul de 78 la 53. Meciul s-a jucat pe terenul sătmărencelor şi a contat pentru etapa a XVIII-a a Ligii Naţionale la baschet feminin.

În partida de azi, tehnicianul Peter Eles a avut posibilitatea să ruleze toate jucătoarele având în vedere că soarta meciului a fost decisă încă din prima parte a întâlnirii. Astfel, antrenorul CSM-ului şi-a protejat titularele având în vedere că mâine (duminică, 9 februarie) echipa antrenată de Eles va întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe, o partidă mai dificilă decât cea de azi. Meciul de astăzi a fost arbitrat de Ionuţ Moraru din Cluj-Napoca şi Gabriela Istvan din Timişoara.

Întâlnirea de mâine cu Sepsi Sfântu Gheorghe se va juca de la ora 12.00, în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre. Partida este o restanţă din etapa a XVI-a a Ligii Naţionale la baschet feminin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.