S-a deschis târgul de promovare a produselor piscicole

piata-peste1piata-peste2piata-peste3 piata-peste4
În perioada 7-9 februarie municipiul Satu Mare găzduieşte primul târg de promovare a produselor piscicole. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc azi, 7 februarie în cortul de la Hotel Dana I de pe Drumul Careiului.

Dintre oficialităţi, la eveniment au participat prefectul Eugeniu Avram, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica şi directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare (DSV) Satu Mare, Nicolae Dumuţa.

Directorul de vânzări a „Sea Bell Trading”, Adrian Popa a trecut în revistă obiectivele organizării acestui târg dar a vorbit şi despre importanţa consumului de peşte în rândul populaţiei. La rândul lor, oficialităţile şi-au manifestat toată deschiderea şi sprijinul în derularea acestui eveniment, organizat în premieră la Satu Mare.

Târgul are ca scop promovarea consumului de peşte şi a produselor din peşte în rândul sătmărenilor şi nu numai. În cadrul târgului vor avea loc o serie de seminarii de alimentaţie sănătoasă, degustări de peşte şi produse din peşte dar şi un concurs de fotografie dedicat pescarilor. Târgul ţine până duminică, 9 februarie la ora 14.00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.