Olimpia Satu Mare-SCM Bacău: 1-1

Olimpia-(1)

Azi, 7 februarie Olimpia Satu Mare a jucat cel un nou meci din mini stagiul de pregătire de la Salonta. Elevii antrenorului Tiberiu Csik au întâlnit formația SCM Bacău.

Conform spuselor antrenorului, Tiberiu Csik “galben-albaștrii” s-au descurcat binișor, având în vedere că partida s-a jucat pe un teren artificial care e mai diferit decât iarba. Atât în prima repriză, cât și în a doua, sătmărenii au avut câteva ocazii care se puteau încheia cu un gol, însă scorul la pauză a rămas neschimbat, 0-0.

Băcăuanii au înscris primul gol în minutul 50 al partidei. Aceștia au fost la conducere până în minutul 78 când Villand a restabilit egalitatea, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Antrenorii de la FC Olimpia au trimis în teren următorii jucători: Anca – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu (60 Lemac), Micaș, Svarczkopf (60 Villand), Ungureanu (60 Kinczel), Bujor (60 Feier) şi Boștină (78 Prodan). Jucătorii care nu au evoluat în acest meci au avut un program de antrenament.

Olimpia Satu Mare va disputa următoarea partidă sâmbătă, 8 februarie de la ora 11.00, în compania formației Sântandrei. După acest meci, echipa fanion a orașului se va întoarce acasă.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.