Locuri de muncă în Austria

munca
Persoanele care doresc să lucreze în Austria, în domeniul construcţiilor sunt rugaţi să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Înscrierea se face pe baza următoarelor documente: cerere ce se completează la sediul AJOFM; copie după actul de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni); CV model European (cu fotografie) în limba germană şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea clinic sănătos/apt pentru muncă.

Locurile de muncă sunt disponibile în domenii precum: finisor, lăcătuş în construcţii, pietrar, ajutor în construcţii, sticlar, faianţor, montator acoperiş sticlă, dulgher, tâmplar, electrician, instalator, macaragiu, mochetar, parchetar, montator prefabricate, sudor, tencuitor, zidar şi zugrav.

Angajarea se face pe perioadă nedeterminată, iar salariul este în funcţie de calificarea în domeniu. Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul AJOFM Satu Mare, situat pe strada Ion Ghica nr. 36, sau la numărul de telefon: 0261-770237.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.