Incendiu la Fabrica „Sarmex” din Satu Mare (galerie foto)

incendiu-sarmexIncendiu-Sarmex4incendiu-sarmex-(3) incendiu-sarmex-(2)

UPDATE: 

În incendiul de la Fabrica „Sarmex” au ars 150 corpuri de mobilă şi aproximativ 50 scaune. De asemenea, s-au degradat trei cabine de pulverizat, instalaţia de pulverizare, instalaţia de exhaustare, trei pompe de apă, parţial instalaţia electrică, vibratoare şi maşini de şlefuit. Din primele investigaţii efectuate la faţă locului reiese că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric. Valoarea pagubelor materiale se ridică la suma de aproximativ 800.000 lei.

Pompierii sătmăreni au fost solicitaţi azi, 6 februarie pentru a stinge incendiul ce a izbucnit în jurul orei 12.00 la Fabrica „Sarmex” de pe Drumul Careiului din municipiul, reşedinţă de judeţ. Din informaţiile pe care le avem la această oră, incendiul a fost localizat la secţia de finisaj a fabricii, muncitorii reuşind să iasă din acel spaţiu imediat după izbucnirea focului.
Pompierii au intervenit doar după aproximativ 20 de minute deoarece angajaţii nu au reuşit să decupleze curentul, utilajele fiind în funcţiune, astfel că echipajele de intervenţie riscau să se electrocuteze.
La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă SMURD, dar incendiul nu s-a soldat cu victime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.