Concurs de tăiat porci la Livada

udmr
Vicepreşedintele Parlamentului din Ungaria, Jakab Istvan, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor şi europarlamentarul Iuliu Vinkler sunt invitaţii de onoare a celei de-a IV-a ediţii a Concursului de tăiat porci ce se va desfăşura sâmbătă, 8 februarie la Livada. Totodată, la eveniment sunt invitaţi atât oficialităţile de la nivel judeţean cât şi primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali.
Detalii cu privire la competiţie au fost oferite de preşedintele Organizaţiei Judeţene a UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, respectiv de primarul oraşului Livada, Piricsi Arthur.
Până la această dată, în competiţie s-au înscris 31 de echipe. Produsele preparate de către competitori vor fi evaluate de un juriu care va acorda premii în cadrul a 31 de categorii. Potrivit celor declarate de Pataki Csaba, vor fi premiate: cea mai frumoasă şuncă, cel mai lung cârnaţ, cea mai estetică echipă, cea mai bună ţuică, etc.
Deschiderea oficială a evenimentului va fi la ora 08.00. Evaluarea produselor preparate se va finaliza până în jurul orei 12.00, festivitatea de premiere fiind programată la ora 15.30. În cadrul evenimentului vor avea loc şi momente artistice.

2 Comentarii la "Concurs de tăiat porci la Livada"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.