Dorel Coica: „PSD a fost, este şi va rămâne un partid puternic”

dorel-coica
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 2 ianuarie, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica s-a declarat optimist în ceea ce priveşte alegerile ce vor avea loc în cursul acestui an (2014).
Vorbind şi în numele preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, Dorel Coica a declarat că „aşteptăm ca sătmărenii să fie alături de PSD la alegerile din 2014. PSD a fost, este şi va rămâne un partid puternic. Sătmărenii trebuie să ştie acest lucru şi să-i voteze candidaţii la alegerile europarlamentare. La aceste alegeri PSD şi PNL va merge cu candidaţi proprii, iar noi aşteptăm ca sătmărenii să ne sprijine cu votul lor pentru ca PSD să aibă cât mai mulţi europarlamentari. Astfel vom avea şi fonduri europene, direct de la Bruxelles”.
În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Dorel Coica a transmis mulţumiri şi colegilor de partid pentru activitatea depusă în cursul anului trecut. „Vreau să transmit un mesaj din partea mea şi a domnului Govor, tuturor PSD-iştilor pentru activitatea depusă. Atât preşedintele Mircea Govor cât şi prim-vicepreşedintele, primarul Dorel Coica le transmit PSD-iştilor să aibă încredere în noi. Ne aşteaptă un an greu din punct de vedere politic. Ne aşteaptă două cicluri electorale dar mă bucur că sondajele care s-au făcut la sfârşit de an arată PSD-ul ca şi câştigător la alegerile europarlamentare. Revin şi vă spun că eu, în calitate de primar am nevoie de europarlamentari. Şi dacă o să avem europarlamentari mulţi, avem şansa de a obţine funcţii foarte importante în Parlamentul European.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.