Mii de sătmăreni au petrecut Revelionul în Piaţa 25 Octombrie (galerie foto)

revelion-sm13revelion-sm01revelion-sm02 revelion-sm20 revelion-sm19 revelion-sm18 revelion-sm17 revelion-sm16 revelion-sm15 revelion-sm14 revelion-sm12 revelion-sm11 revelion-sm10 revelion-sm09 revelion-sm08 revelion-sm07 revelion-sm06 revelion-sm05 revelion-sm04 revelion-sm03
Mii de sătmăreni au aşteptat trecerea în noul an în Piaţa 25 Octombrie, alături de oficialităţi şi distrându-se împreună cu trupele Hi-Q, Heaven, Naguale, respectiv finalistul de la X Factor România 2013, Bogdan Bratiş, care au oferit un show de neuitat.
Primii care au urcat pe scenă au fost Mihai, Dana şi Florin de la Hi-Q, după care atmosfera a fost încinsă de Bogdan Bratiş. Cu oarecare întârziere au sosit şi cei de la Naguale care le-au oferit sătmărenilor un show de zile mari.

Spectacolul a continuat cu fetele de la Heaven care, cu câteva minute înainte de miezul nopţii au extras şi numele câştigătorilor tombolei unde organizatorii au pus la bătaie o serie de premii. Pentru numărătoarea inversă pe scenă au urcat şi oficialităţile adică preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor şi primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica. Au urmat focurile de artificii, spectacol de care sătmărenii nu s-au putut bucura în totalitate din cauza ceţii care s-a lăsat peste oraş.
La Mulţi Ani, Satu Mare !

2 Comentarii la "Mii de sătmăreni au petrecut Revelionul în Piaţa 25 Octombrie (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.