Andreea Paul: „2014 va fi anul unităţii dreptei”

pdl-satu-mare
„Anul 2013 a afost anul furiei corupţilor şi asaltul lor asupra României, iar 2014 va fi anul unităţii dreptei”. Declaraţia îi aparţine deputatului PDL de Satu Mare, Andreea Paul şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 30 decembrie.

La întâlnirea cu jurnaliştii, alături de parlamentarul sătmărean au participat şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, respectiv secretarul general al formaţiunii politice, Sorin Ghilea.

În luarea de cuvânt Petre Mureşan a transmis sătmărenilor urări pentru un an nou mai reuşit decât cel care tocmai se încheie „mai ales că avem de purtat două bătălii importante şi anume: europarlamentarele şi alegerile prezidenţiale”.

Deputatul Andreea Paul a făcut o trecere în revistă a principalelor sale realizări în cursul acestui an. Din cele prezentate reiese că în acest an parlamentarul sătmărean a avut 71 de luări de cuvânt, 46 de declaraţii politice, 26 de propuneri de iniţiative legislative şi a depus nouă moţiuni. Caracterizând viaţa politică aceasta a declarat că „2013 n-a fost altceva decât o fugă a politicienilor după putere. Mulţi de la PP-DD au alergat la USL. PDL-işti “reformatori” s-au mișcat nesportiv, prea puţin popular. PSD-iştii sătmăreni s-au devorat între ei. USL Satu Mare mai are acum un singur parlamentar. La fel ca şi PDL”, a declarat Andreea Paul.

Din discursul parlamentarului sătmărean nu au lipsit nici atacurile la adresa USL. “USL spune că “repară” greşelile trecutului, dar nu o face. Promisiunile electorale s-au transformat în mari dezamăgiri. Tot mai mulţi înţeleg azi că singura lor strategie e protejarea corupţilor de justiţie, dreptate şi adevăr, de statul de drept agresat cu aceeaşi consecvenţă de USL în ultimii doi ani. Niciun proiect social sau economic. Nicio investiţie majoră. Niciun proiect de ţară. Românilor li s-a luat foarte mult prin taxele majorate, iar Guvernul le-a întors prea puţin”, spune deputatul PDL.

În ceea ce priveşte anul 2014, Andreea Paul este de părere că “aceasta va fi anul unităţii dreptei”. În opinia acestuia, anul 2014 vine cu “două examene pentru viaţa politică românească şi anume: europarlamentarele şi alegerile prezidenţiale”.

La finalul conferinţei de presă Sorin Ghilea le-a urat sătmărenilor un an nou fericit şi plin de realizări.

Un Comentariu la "Andreea Paul: „2014 va fi anul unităţii dreptei”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.