(P)Cum petreci de Anul Nou la APARTAMENT vs CASA

Anul nou bate la usa! Mai sunt doar cateva zile pana cand 2014 isi va intra in drepturi si te va gasi tot in vechiul tau apartament. Insa, iti va oferi si sansa de a face cateva schimbari importante in viata ta, cum ar fi sa iti indeplinesti visul de a te muta la casa.
Petrecerea de Anul Nou reprezinta un moment important pentru tine, insa anul acesta ai vrea sa petreci trecerea dintre ani in intimitatea caminului tau alaturi de familie si de prietenii apropiati. Asa ca te gandesti cum ar fi sa organizezi o petrecere chiar in apartamentul tau. Si nu, nu te gandesti sa organizezi o simpla cina, ci o petrecere in adevaratul sens al cuvantului.
Iti suni toti prietenii pentru a-i invita la petrecerea ta iar ei accepta cu zambetul pe buze bucurosi ca nu mai sunt nevoiti si de aceasta data sa isi puna casa la bataie.
Incepe aventura!
Daca nu stiai, organizarea unei petreceri in apartament este o adevarata aventura spre deosebire de organizarea unei petreceri de Anul Nou intr-o casa spatioasa.
Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi in fiecare dintre aceste cazuri:

petrecere
Nu-i asa ca anul viitor nu ai vrea sa treci din nou prin aceeasi experienta?
Anul viitor te poti bucura de o petree cere in adevaratul sens al cuvantului pe care sa o organizezi in casa ta. Pentru ca Davilas iti ofera sansa de a-ti schimba apartamentul pe o casa, preturile incepand de la 39 000 de euro. Mai mult decat atat, vei primi si o Dacia Duster cadou, daca te numeri printre primii zece clienti. Promotia este limitata asa ca grabeste-te.

Cristian Budau Boloban
www.davilasconstruct.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.