Copil de 7 ani, victima unui accident de circulaţie

ambulanta

Două persoane, o femeie şi un copil de doar 7 ani au suferit răni grave şi o tânără de 18 ani a scăpat cu leziuni uşoare în urma unor accidente de circulaţie ce au avut loc sâmbătă, 28 decembrie în judeţul Satu Mare.

Astfel, în noaptea de vineri, 27 spre sâmbătă, în jurul orei 02.51, pe Bulevardul Vasile Lucaciu din Satu Mare, Nelu S., de 23 ani, aflat la volanul unei maşini în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice s-a tamponat cu autoturismul condus regulamentar de Claudia P, de 18 ani. Încercând să fugă de la faţa locului, a mai acroşat o dată maşina tinerei accidentând-o uşor şi pe Maria T., de 18 ani, pasageră în autoturismul acroşat care apucase să coboare după prima coliziune. În urma testării şoferilor cu aparatul etilotest s-a stabilit că Nelu S. consumase alcool. Aceasta a avut o concentraţie de 0,59 mg alcool/litru în aerul expirat. În cauză s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

O femeie de 41 de ani şi un copil de 7 ani au suferit răni grave după ce maşina în care se aflau ca pasageri a intrat într-o râpă. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 08.45 în apropierea localităţii Oraşu Nou. Potrivit anchetatorilor, şoferiţa, o tânără de 18 ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, şi într-o curbă a părăsit partea carosabilă intrând cu maşina într-o râpă de pe partea dreaptă a direcţiei de mers.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.