Accidente cu cinci victime în judeţul Satu Mare

Accident

Două femei şi trei bărbaţi au fost victimele unor accidente de circulaţie ce au avut loc zilele trecute în judeţul Satu Mare.

O şoferiţă şi un pasager au fost răniţi uşor într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi, 24 decembrie în localitatea Odoreu. Evenimentul s-a produs în jurul orei 15.30, pe fondul neacordării de prioritate. Levente S., de 40 de ani, conducea o maşină Mecedes şi la intersecţia străzilor Berindan şi Teilor nu a acordat prioritate unui autoturism Toyota condus de Georgiana S., de 19 ani. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a pasagerului Gheorghe S., de 47 ani, aflat în autoturismul marca Toyota.

Un alt accident cu victimă a avut loc miercuri, 25 decembrie în afara localităţii Medieşu Aurit. Victima a fost un pasager de 43 de ani. Evenimentul rutier a avut loc pe DJ 195 şi a fost sesizat la “112”. Claudia M., de 38 de ani, aflată la volanul unui Ford pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în şanţul din partea dreaptă a sensului de deplasare. În urma impactului pasagerul Ionel S., de 43 de ani, a fost rănit grav.

În după-amiaza aceleiaşi zile o tânără de 25 de ani a ajuns cu răni grave la spital după ce maşina în care se afla s-a izbit de un copac în afara localităţii Apa. Potrivit poliţiştilor Adrian G., de 25 ani conducea o maşină marca Ford şi în afara localităţii Apa l-a accidentat uşor pe Iosif B., de 57 ani, un pieton care se deplasa neregulamentar. În urma acestui eveniment rutier maşina a părăsit partea carosabilă intrând într-un copac aflat pe partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma impactul a rezultat accidentarea gravă a pasagerei Casiana G., de 25 ani. Şoferului şi pietonului le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.