Zilele premergătoare Crăciunului, pline de acţiuni pentru liberalii sătmăreni

pnl-satu-mare
În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 23 decembrie conducerea PNL Satu Mare a trecut în revistă câteva dintre acţiunile desfăşurate în zilele premergătoare sărbătorilor de iarnă.

La conferinţa de presă au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare, europarlamentarul Ovidiu Silaghi, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL, Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei, Dorina Grunfeld, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei, Marcela Papici, secretarul general a PNL Satu Mare, Radu Roman şi city-managerul Dan Băbuţ.

Dorina Grunfeld a vorbit despre Campania „Girafa” organizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acţiune în cadrul căreia au fost distribuite peste 4.000 de pachete în 26 de localităţi din judeţ. În afară de asta, membrii organizaţiei Judeţene de Femei a PNL a oferit cadouri unor familii din Ruşeni şi Hrip, aflate în situaţii financiare precare.

În luarea de cuvânt Marcela Papici s-a referit la acţiunea desfăşurată vineri (20 decembrie) seara când peste 500 de copii au primit cadouri din partea Moşului liberal. În continuare liderii PNL au transmis sărbători fericite tuturor locuitorilor municipiului şi judeţului Satu Mare, respectiv un an nou plin de împliniri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.