Distracție la maxim în seara de Revelion în Piaţa 25 Octombrie

Afis-Revelion
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 23 decembrie conducerea Prefecturii, Consiliului Judeţean (CJ) şi Primăriei Satu Mare au prezentat programul concertului ce va fi organizat în seara de Revelion. Evenimentul se va desfăşura în Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare.

La întâlnirea cu presa au participat prefectul Eugeniu Avram, preşedintele CJ, Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, primarul Dorel Coica, viceprimarul Marcela Papici şi city-managerul Dan Băbuţ.

Potrivit programului stabilit de organizatori, la ora 21.15, pe scena amplasată pe platoul din faţa Palatului Administrativ va concerta trupa Hi-Q. De la ora 22.00, pe scenă va urca Naguale, iar la 22.45, formaţia Heaven. Totodată, în seara de Revelion va cânta şi finalistul nostru la X Factor, Bogdan Bratiş.

Apoi, la ora 23.45 va fi tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorului unui lingou de aur. Nu va lipsi nici focul de artificii care va lumina cerul Sătmarului la ora 24.00.
În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, primarul Dorel Coica a anunţat că până pe data de 6 ianuarie 2014, toate parcările de pe raza municipiului Satu Mare vor fi gratuite, acesta fiind cadoul Primăriei către sătmăreni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.