Sătmărean reţinut după ce a golit mai multe bancomate din Italia

bancomat
Un bărbat de 27 de ani din Satu Mare, Patrick Adrian Karanda a fost reţinut vineri, 20 decembrie de poliţiştii constăţeni. Pe numele acestuia Tribunalul din Perugia (Italia) a emis pe 21 octombrie un mandat european de arestare pentru falsificare şi folosire frauduloasă a cardurilor bancare. Carbinierii susţin că Adrian Karnada se folosea de un dispozitiv capabil să codurile PIN ale acestora.

Potrivit autorităţilor italiene, în perioada 12 septembrie 2012 şi 17 ianuarie 2013, împreună cu alte 24 de persoane constituite într-un grup infracţional, sătmăreanul a acţionat pe raza mai multor localităţi din Italia precum: Perugia, Ghedi, Caroaneto, Piacentino, Reggio Emilia, Caorso, Molinella, Coleccino, Copparo, Preganziol, Forli, Pesaro, Riccione, Fiorano, Modenese, Gambettola şi Misano Adriatico.

În perioada mai sus menţionată Patrick Adrian Karanda a falsificat şi folosit carduri (de credit/plată) pentru retrageri de sume din bancomate instalate în oficii poştale şi bănci. Anchetatorii susţin că acesta se folosea de un dispozitiv capabil să copieze codurile PIN ale cardurilor.

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au dispus arestarea pe o perioadă de 5 zile a sătmăreanului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.