Concert caritabil de colinde la Negreşti-Oaş

Concert4Concert3Concert2Concert1
Formaţia „Pionierii” din Negreşti-Oaş, Teodora Moldovan, Denisa Dobie, Corul dascălilor de la Liceul „Ioniţă G. Andron”, colindători din Maramureş, Maria Petca Poptean, Taraful „Ceatăra” din Carei şi nu în ultimul rând, Nicolae Mureşan şi Nicolae Mureşan jr. au susţinut sâmbătă (21 decembrie) seara tradiţionalul concert de colinde din capitala Ţării Oaşului. Evenimentul organizat de Primăria şi Consiliul Local din Negreşti-Oaş s-a desfăşurat la Restaurantul „Parc” din localitate.
Concertul intitulat „Familia negreşteană se reuneşte de Crăciun” a avut şi un caracter caritabil. Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca i-a rugat pe cei prezenţi, ca acum în prag de sărbători să se gândească şi să ajute locuitorii oraşului fără posibilităţi financiare pentru ca şi aceştia să se bucure de Crăciun.
La apelul primarului, mai mulţi oameni de afaceri s-au oferit să ajute zece elevi cu medii peste 9, care provin din familii cu situaţii materiale precare. Totodată, participanţii la evenimentul de sâmbătă seara au donat suma de 1.600 lei, bani care vor ajunge tot la familiile aflate în dificultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.