Bogdan Bratiş, eliminat de public în finala de la X Factor (vezi ce spune Gabriel Cotabiță)

bogdan-bratisUPDATE:  Iată ce a scris pe pagina sa de Facebook artistul Gabriel Cotabiță după ce Bogdan a fost eliminat:
Mă uit la X-Factor, și ce văd?! Cum publicul românesc al Antenei 1, dă afară singurul concurent care are stofă de artist-cântăreț: Bogdan Bratiș! Să încurajăm Karaoke-ismul! Norocul e că nu are decât 17 ani și nu l-au stricat încă cluburile din Centrul Vechi! O săptămână luminată de bucuria Nașterii Domnului!

Sătmăreanul nostru, Bogdan Bratiş, a fost eliminat de public în ultimul act al X Factor România 2013. Publicul a decis ca Bogdan şi Mădălina Lefter să părăsească scena lăsând locul celorlalţi doi concurenţi, Florin Ristei şi Alex Maţaev, să se dueleze pentru „Marele Premiu”.

Prin piesa interpretată şi la pian, micul Zuckerberg a făcut ca publicul (şi pianul) să vibreze pe melodia lui Chilian, „Zece”. Apoi, a urmat duetul cu Dan Bittman în care mentorul şi elevul şi-au unit forţele pentru marea finală însă, în cele din urmă voturile primite de elevului lui Dan Bittman nu au fost destule pentru ca sătmăreanul nostru să continue lupta. „A fost o experienţă de neiutat! Am evoluat enorm”, a declarat Bogdan după aflarea rezultatului.

Cu toate că drumul lui Bogdan la această ediţie a X Factor a luat sfârşit, cariera muzicală a micului Zuckerberg este pe un trend ascendent, reuşind să se facă îndrăgit de publicul iubitor de muzică bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.