Consiliul Judeţean Satu Mare, la ora bilanţului

consiliul-judetean-sm
Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare şi-a prezentat realizările din acest an, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ. La întâlnirea cu presa au participat preşedintele CJ, Adrian Ştef, respectiv vicepreşedintele Mircea Govor.

În luarea de cuvânt, Adrian Ştef a trecut în revistă realizările din acest an a instituţiei pe care o conduce axându-se în principal pe lucrările de modernizare de la Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare. „În viitor dorim să aducem secţiile de Neurologie şi Oftalmologie de la Judeţean II la Judeţean I, pentru a putea deservi mai eficient populaţia. Am recepţionat ambulatoriul de pe strada Gheorghe Lazăr, iar acesta va fi deschis sătmărenilor pe la sfârşitul lunii martie, anul viitor”, a declarat Ştef. Potrivit preşedintelui CJ, lucrările de reabilitare din cadrul SJU Satu Mare vor continua atât la nivelul secţiilor cât şi în curtea spitalului, unde se doreşte amenajarea unei parcări moderne.

Unul dintre punctele forte bifate de CJ este şi capitolul „drumuri” unde s-a reuşit reabilitarea multor tronsoane importante. Printre drumurile reabilitate, Adrian Ştef a amintit Autostrada Oaşului dar şi DN 19 F ce leagă Satu Mare de Odoreu, Medieşu Aurit şi Apa.

În luarea de cuvânt Mircea Govor a apreciat anul 2013 ca unul plin de realizări în care s-au finalizat o serie de investiţii. „Avem în atenţie şi Complexul de la Luna Şes, un loc important pentru turismul acestei zone. Asigurăm locuitorii judeţului că vom lucra în continuare la reabilitarea infrastructurii rutiere dar şi la alte proiecte pentru care avem sprijinul Guvernului Ponta”, a declarat vicepreşedintele CJ.

Printre cele mai reuşite evenimente ale acestui an, Adrian Ştef a amintit „Ziua Judeţului” dar şi câteva dintre proiectele culturale derulate cu succes de către instituţia pe care o conduce.

Un Comentariu la "Consiliul Judeţean Satu Mare, la ora bilanţului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.