Concert “Song 4 Xmas 10” la Carei

song
Centrul Cultural şi Direcţia de Cultură a municipiului Carei organizează duminică, 22 decembrie, de la ora 17.00, la Casa Comunitară “Sfântul Ladislau” concertul extraordinar de muzică ușoară intitulat “Song 4 Xmas 10”.

Concertul jubiliar de 10 ani al secției de muzică ușoară a Centrului Cultural Carei condus de profesorul Szűcs József va reuni atât actualii membrii, cât și foști elevi care au frecventat cursurile în cei 10 ani de activitate, unii dintre ei bucurându-se în prezent de o carieră muzicală pe plan național și internațional.

În cadrul evenimentului vor fi oferite diplome de onoare intitulate „Lucendum”, foștilor și actualilor elevi care au obținut rezultate remarcabile pe plan național și internațional, cât și celor care au reprezentat cu mândrie centrul cultural la festivalurile la care au participat de-a lungul timpului.

Înaintea concertului, de la ora 16.00 se va putea vizita expoziția de fotografie care cuprinde instantanee cu membrii cercului de muzică ușoară din cadrul Centrului Cultural Carei din perioada 2003 – 2013.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.