Claudiu Ardelean îi dă replica primarului Dorel Coica

claudiu-ardelean
Preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean consideră că primarul Dorel Coica „şi-a bătut joc de o instituţie a Consiliului Judeţean” prin declaraţia făcută în cadrul conferinţei de presă susţinută miercuri (18 decembrie) de către edil.

Ardelean s-a referit la o afirmaţie a primarului Dorel Coica în care acesta spune că „PDL este un partid de trei intelectuali”, numindu-i în acest sens pe preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL, Petre Mureşan, pe Claudiu Ardelean şi pe consilierul local democrat-liberal, Cosmin Raţiu. În cadrul aceleiaşi întâlniri cu presa, edilul i-a trimis pe cei trei „să-şi facă sediu la ghereta de la groapa de gunoi de la Doba”. Vă reamintim că, Claudiu Ardelean este şeful Serviciului de Deşeuri de la Doba.

Discuţia din cadrul şedinţei de azi, 20 decembrie a CJ a fost începută de Alexandru Panea care, l-a întrebat pe vicepreşedintele Mircea Govor dacă „groapa ecologică este sau nu a Consiliului Judeţean”. Răspunsul a fost afirmativ, la care Panea i-a cerul lui Govor să-i transmită primarului Dorel Coica „să lase în pace groapa de gunoi”.

În luarea de cuvânt de la finalul şedinţei, Ardelean a declarat că „îl invit pe domnul primar să vadă ce înseamnă groapa de gunoi. Acolo nu e o simplă gheretă. Acele clădiri de la groapa de gunoi sunt mai eficiente decât clădirea Primăriei cu cotloanele ei întunecate. Acolo e mai curat decât în faţa Primăriei. Afirmaţiile domnului primar sunt specifice unui caracter oltenesc, nu ardelenesc cum e în Satu Mare. Cu toată părerea de rău vă spun că am muncitori care ar putea să-i dea lecţii de bună cuviinţă primarului Dorel Coica”, a spus pe un ton vehement Claudiu Ardelean.

Consilierul Vasile Ciocan a atras atenţia liderului PDL că la şedinţa de Consiliu Judeţean nu se poate face analiza activităţii primarului. Venind în sprijinul primarului municipiului Satu Mare, vicepreşedintele Mircea Govor a declarat că „este greşită afirmaţia că ar fi oltean. Este sătmărean, votat de sătmăreni şi deţine o funcţie dată de cetăţenii acestui municipiu, şi o face în mod onorabil”.

Un Comentariu la "Claudiu Ardelean îi dă replica primarului Dorel Coica"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.