Dorel Coica: „PDL a rămas un partid de trei intelectuali”

dore-coica18122013
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 18 decembrie, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a declarat că în cursul acestei zile a trimis şi o a doua somaţie conducerii PDL Satu Mare cerându-le „să-şi restrângă activitatea”.

„Azi le-am trimis o somaţie să-şi restrângă activitatea şi să elibereze parterul pentru că sunt şi alte formaţiuni politice care vor să aibă sediu. Oricum, PDL a rămas un partid de trei intelectuali: Claudiu Ardelean, Petre Mureşan şi Cozmin Raţiu. După informaţiile mele, numai în ultima săptămână o bună parte din PDL-işti au trecut la Mişcarea Populară. Vineri (13 decembrie) au trecut 94 de membrii, luni (16 decembrie) 100 de membrii. Ieri şi-au mai dat demisia şi alţii din PDL”, a declarat primarul.

Întrebat cu privire la formaţiunile politice care solicită un sediu, edilul a declarat că „Mişcarea Populară are o repartiţie de la Primărie. Dacă nu se pune în aplicare această hotărâre, doamna Bota trebuie să ia executorul judecătoresc şi să evacueze spaţiul care i se pune la dispoziţie. Celor trei intelectuali rămaşi în PDL le transmit să-şi facă sediu la ghereta lui Ardelean de la groapa de gunoi din Doba”, a adăugat primarul Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.