Continuă războiul pentru Apaserv

apaserv
Primarul Dorel Coica a răspuns într-o conferinmţă de presă susţinută azi, 18 decembrie acuzelor aduse săptămâna trecută de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Adrian Ştef cu privire la posibilitatea pierderii finanţării europene din cadrul proiectului de investiţii de peste 100 milioane de euro, derulat de SC Apaserv SA Satu Mare.

Potrivit edilului, întârzierile înregistrate sunt din cauza birocraţiei şi a contestaţiilor la licitaţii şi nicidecum din cauza Apaserv-ului. „Pentru săptămâna viitoare am stabilit o întâlnire cu toţi managerii de proiecte pentru a stabili cauzele clare ale întârzierilor şi vă promit că va fi bine. Preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef îi transmit că aştept lista cu toţi membrii ADI Apă care nu şi-au plătit cotizaţia, spre deosebire de municipiul Satu Mare care şi-a achitat această cotizaţie”, spune primarul.

Dorel Coica a recunoscut faptul că liberalii doresc şefia Apaserv „deoarece acolo este un os de ros, dar nu e nimic de negociat. Nu le permit liberalilor să intre în raza mea de acţiune”, a conchis edilul Sătmarului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.