“Magia Crăciunului” continuă la Carei

magia-craciunului-carei
Azi, 16 decembrie, începând cu ora 18.00 continuă seria evenimentelor organizate în cadrul celei de-a VII-a ediții a Festivalului „Magia Crăciunului” cu „Gala de Operetă” în compania Grupului „Lirica” din Cluj-Napoca, condus de maestrul Constantin Nica. Spectacolele se vor desfăşura la Castelul Karolyi din Carei.

Programul va cuprinde: şlagăre de operetă, canţonete, musicaluri şi arii din opere celebre în limbile italiană, germană, engleză, română şi maghiară cu artişti şi colaboratori ai Operei din Cluj-Napoca.

Cea de-a doua săptămână a Festivalului de Crăciun continuă cu spectacole variate, pentru toate gusturile şi se va desfăşura conform programului următor:
Marți, 17 decembrie 2013, ora 18.00:
Colinde, cântece româneşti şi obiceiuri de Crăciun cu Ansamblul „Ceatăra”, Corala „Armonica” şi colindătorii cu Viflaim din Căuaş. Conducători muzicali vor fi Adrian Pașca şi Ioan Tordoi.
În deschidere, colinde cu tinerii cu handicap de la Centrul „Sfânta Ana” şi o mică expoziţie cu obiecte artizanale de Crăciun create de aceştia.
Miercuri, 18 decembrie 2013, ora 18.00:
Seară de muzică veche cu formația „Carmina Renascentia” (Keresztesi Ildikó, Lőrincz Tünde, Jónucz Alfonz, Lőrincz Szilveszter şi Vezér János)
Joi, 19 decembrie 2013, ora 18.00:
Recital extraordinar de flamenco în interpretarea chitaristului Homonnai Varga András din Cluj-Napoca.
Intrarea la aceste spectacole este liberă în limita locurilor disponibile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.