Accidente de circulaţie la Racşa, Medieşu Aurit şi Tăşnad

accident-sange

Trei accidente de circulaţie au avut loc în acest weekend la Racşa, Tăşnad şi Medieşu Aurit. Victimele au fost rănite uşor, însă doi dintre şoferi au părăsit locul accidentului fără a avea încuviinţarea Poliţiei.

La Racşa, un băieţel de 7 ani, lăsat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind accidentat uşor de un şofer care a părăsit locul faptei. Bărbatul de 65 de ani, Ioan P., a fost găsit însă la scurt timp de poliţiştii rutieri din Negreşti-Oaş şi este anchetat acum atât pentru vătămare corporală din culpă, cât şi pentru părăsirea locului accidentului. Bărbatul nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Şi la Medieşu Aurit, vineri, 13 decembrie, o localnică de 55 de ani, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost accidentată uşor de un autoturism. Şi în acest caz şoferul maşinii implicate în accident, a părăsit locaţia, fără încuviinţarea Poliţiei. Conducătorul auto a fost depistat în urma investigaţiilor ulterioare de către poliţiştii Serviciului Rutier, constatându-se că acesta a condus sub influenţa alcoolului. În momentul testării cu aparatul etilotest Bogdan P., de 25 de ani, avea o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul şofer este anchetat în cadrul unui dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni: vătămare corporală din culpă, conducere cu alcoolemie peste limita legală şi părăsirea locului accidentului.

La Tăşnad a mai avut loc sâmbătă, după ora 22.00, un accident uşor. Un tânăr de 25 de ani, aflat la volanul autoturismului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind pe acostament şi intrând într-un stâlp de susţinere a firelor electrice. Hubert C. a fost transportat cu ambulanţa la spital, medicii stabilind că a fost rănit uşor. Tânărul nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.