Silaghi: Cererea DNA privind ridicarea imunității mele după trei luni, o recunoaștere a demersurilor ilegale

ovidiu-silaghi

Europarlamentarul Ovidiu Silaghi consideră că demersul DNA de a cere de la Parlamentul European ridicarea imunității sale la trei luni după ce a demisionat din Parlamentul României reprezintă o recunoaștere a demersurilor ilegale ale DNA.

“Observ că DNA înțelege să intre în legalitate potrivit principiului ‘mai bine mai târziu decât niciodată’. Precizez faptul că în cauza pentru care se cere abia acum de la Parlamentul European ridicarea imunității mele au fost efectuate acte de urmărire penală de mai bine de trei luni (4 septembrie 2013). Iau acest demers ca fiind și o recunoaștere clară a caracterului vădit ilegal al demersurilor întreprinse până acum, atât de către DNA prin începerea acestei anchete, cât și de către Președinția României prin emiterea nelegală a autorizării pentru aceste demersuri ale DNA”, afirmă Silaghi într-un comunicat de presă transmis, miercuri, AGERPRES.

El atrage atenția mass-media asupra “acestor derapaje de la legalitate”, care, potrivit europarlamentarului, “sunt mai degrabă de natură să servească scopurilor politice, și nu celor legitime pentru care ar trebui să fie făcute”.

“Reiterez și aspectele susținute anterior cu privire la nevinovăția mea și la șirul de coincidențe care poate trimite cu gândul la o veritabilă vendetă politică declanșată împotriva mea prin utilizarea unor instituții ale statului cum ar fi DNA și ANI, aspect care ar trebui sa dea de gândit oricărui cetățean responsabil”, a adăugat Silaghi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.