Baschet: CSM Satu Mare a luat bătaie de la CSU Alba Iulia

baschet-csm-satu-mare
Echipa de baschet a CSM Satu Mare a rezistat doar până la pauza mare în faţa elevelor lui Miroslav Popov, în meciul jucat azi, 7 decembrie în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre. În a doua parte a întâlnirii, CSU Alba Iulia s-a distanţat considerabil de gazde reuşind să câştige fără probleme meciul etapei a XI-a a Ligii Naţionale la Baschet Feminin.
Meciul dominat de la un capăt la celălalt de oaspeţi a fost câştigat la un scor ce nu mai lasă drept la replică, 58 la 80. CSU Alba Iulia şi-a adjudecat primul sfert cu scorul de 16-19. În sfertul secund fetele lui Peter Eles s-au apropiat periculos de echipa adversă însă formaţia antrenată de Popov a călcat pe acceleraţie, reuşind să intre la vestiare cu un avantaj de 5 puncte. Situaţia s-a schimbat considerabil după pauză când CSU Alba Iulia a reuşit să se distanţeze de gazde la 14 puncte (9-23). Ultimul sfert a fost adjudecat tot de oaspeţi cu scorul de 19 la 22.
În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni, tot pe teren propriu, CS Rapid Bucureşti. Meciul se va juca miercuri, 11 decembrie, de la ora 13.00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.