Baschet: CSM Satu Mare va întâlni mâine CS U Alba Iulia

csm-sm
„Sper să rămânem cu zâmbetul pe buze şi după meciul cu Alba Iulia. Noi suntem David, iar ei sunt Goliath şi sper să avem noi acea piatră norocoasă. Sper să jucăm un baschet de calitate”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 6 decembrie preşedintele Secţiei de baschet a CSM Satu Mare, Florin Mureşan cu privire la meciul de sâmbătă, 7 decembrie dintre elevele lui Peter Eles şi CS U Alba Iulia.

Partida se va juca sâmbătă, în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre din Satu Mare cu începere de la ora 18.00. La conferinţa de presă a participat şi tehnicianul echipei de baschet a CSM Satu Mare, Peter Eles.

În luarea de cuvânt antrenorul echipei sătmărene a declarat că în săptămâna care urmează CSM-ul va avea de jucat trei meciuri, prima acasă cu Alba Iulia, a doua miercuri, 11 decembrie, de la ora 13.00, tot pe teren propriu, cu Rapidul iar sâmbătă, 14 decembrie fetele se vor deplasa la Arad pentru a juca cu echipa din localitate.

„Vom avea o săptămână încărcată. Sper ca din cele trei meciuri să câştigăm măcar una, ceea ce nu este un obiectiv tocmai greu de atins. Meciul de mâine va fi unul greu. Alba Iulia vine la Satu Mare de la Viena, acolo unde a jucat în cadrul Cupei Europei Centrale. Vorbim despre o echipă cu un buget mult mai mare decât a echipei sătmărene şi ţinteşte, şi are şanse reale de a câştiga atât cupa cât şi campionatul”, spune Peter Eles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.