A intrat cu maşina în clădirea unei benzinării

Un tânăr de 23 de ani a intrat cu maşina în clădirea unei benzinării din localitatea Vama, distrugând peretele şi rupând un stâlp de iluminat. Accidentul a avut loc joi (5 decembrie) seara, după ora 21.00, şi nicio persoană nu a fost rănită în urma acestuia.

Poliţiştii au stabilind că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum umed, acoperit cu polei. Şoferul a derapat, intrând frontal în clădirea benzinăriei. Tânărul fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, constatându-se că nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Însă, în momentul în care poliţiştii i-au solicitat şoferului actele maşinii, acesta nu a putut prezenta documentaţia. Din verificări a rezultat că Valentin O., de 23 de ani, conducea un autovehicul înmatriculat în Franţa, ce nu avea drept de circulaţie pe teritoriul României.

Şoferul este anchetat acum atât pentru comiterea infracţiunii la regimul circulaţiei pe drumurile publice, cât şi pentru distrugere din culpă, paguba cauzată urmând a fi evaluată ulterior.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.