Moş Nicolae a ajuns şi în capitala Ţării Oaşului

mos-nicolae-negresti05mos-nicolae-negresti02mos-nicolae-negresti03mos-nicolae-negresti04mos-nicolae-negresti06mos-nicolae-negresti07mos-nicolae-negresti08mos-nicolae-negresti09mos-nicolae-negresti10mos-nicolae-negresti01
Cu tolba plină de cadouri, Moş Nicolae a ajuns azi (5 decembrie) după-amiază şi la copiii din Negreşti-Oaş. Moşul i-a primit pe micuţi lângă bradul instalat în sediul primăriei din oraş.
Dar moşul nu a venit singur ci însoţit de trupa „Zurli” care le-a oferit copiilor un spectacol de neuitat pe scena amplasată lângă Catedrala Ortodoxă din centrul oraşului. După ce a terminat de împărţit cadouri, moşul nu a ratat ocazia de a urca pe scenă pentru a-i saluta pe copiii strânşi în număr atât de mare în parcul central. Pe scenă, alături de Moş Nicolae a urcat şi edilul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca însoţit de cei şase copii-primari aleşi cu ocazia zilei de 1 Iunie.
Edilul le-a mulţumit negreştenilor că au venit într-un număr atât de mare la evenimentul de azi. După acest moment a urmat aprinderea iluminatului ornamental, care a îmbrăcat capitala Ţării Oaşului în straie de sărbătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.