Tânăr din Negreşti-Oaş, reţinut pentru furt

catuse

Un tânăr de 19 ani, din Negreşti-Oaş, a fost reţinut pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe, autoturisme şi magazine. Azi, 3 decembrie, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Florin H. este suspectat de poliţiştii de investigaţii criminale din Negreşti-Oaş, că a pătruns în incinta unei clădiri în care a funcţionat un supermarket şi a furat pe lângă produse alimentare, şi un laptop, cauzând un prejudiciu de peste 7.500 lei. Tânărul a profitat de faptul că proprietarul lăsase uşa din spatele imobilului deschisă şi astfel a putut cu uşurinţă să-şi însuşească mai multe produse. S-a reuşit recuperarea în acest caz a 40% din valoarea prejudiciului.

În timpul cercetărilor poliţiştii au depistat că tânărul a mai comis un furt, de data aceasta dintr-o locuinţă, de unde a sustras aparatură electronică în valoare de 5.000 lei. De asemenea, în trecut, tânărul a mai fost anchetat de poliţiştii negreşteni pentru alte două furturi, dintr-un autoturism şi dintr-un alt magazin din localitate.

Având în vedere întreaga sa activitate infracţională, poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, propunând ulterior arestarea preventivă a acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.