Dorel Coica le mulţumeşte celor care au contribuit la organizarea manifestărilor de 1 Decembrie

dorel-coica

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica transmite mulţumiri echipei sale care alături de cea a Consiliului Judeţean (CJ) au organizat evenimentele dedicate “Zilei Naţionale a României”, viceprimarului Radu Roca şi consilierilor: Natalia Covaci, Adriana Bălaj şi Fulga Aştilean.

Edilul şef mulţumeşte în mod special artistului Petrică Mureşan cel care a fost responsabil cu programul artistic de la scena din Piaţa 25 Octombrie. Totodată, edilul aduce mulţumiri tuturor sătmărenilor care au participat la “Ziua Naţională a României”, instituţiilor de pază şi ordine, şi anume: Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care au fost la datorie în această perioadă şi au vegheat la bunul mers al evenimentelor.

De asemenea, primarul Dorel Coica lansează pe această cale invitaţia tuturor părinţilor şi copiilor de a participa la deschiderea “Orăşelului copiilor” care va avea loc joi, 5 decembrie începând cu ora 16.30, în parcul situat în faţa Muzeului Judeţean.

 

 

2 Comentarii la "Dorel Coica le mulţumeşte celor care au contribuit la organizarea manifestărilor de 1 Decembrie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.