PSD Satu Mare organizează spectacolul „Darurile Moşului”

psdsm

Marţi, 3 decembrie de la ora 17.00, Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD, organizează la Filarmonica „Dinu Lipatti” din municipiu, spectacolul „Darurile Moşului”.

Sunt aşteptaţi la întâlnirea cu moşul, toţi copii din municipiu şi din judeţ.
În cadrul spectacolului vor cânta artişti locali şi judeţeni, printre care: Petrică Mureşan, Ansamblul „Cununiţa Năzdrăvană”, Ansamblul de copii „Sânzienele” din Negreşti-Oaş, grupurile folk „Azur” şi „Miraj” din Tăşnad, Tincuţa Fernea, Varga Rafaelo, Giorgiana Avornicitii,vor fi şi demonstraţii de dans modern oferit de Kiss Bertalan şi Ilieş Dalma.

Şi pentru că la data de 3 decembrie se marchează şi ziua persoanelor cu dizabilităţi, PSD Satu Mare va fi alături de copiii cu handicap din centrele de plasament din municipiu şi din judeţ, iar în cadrul momentului festiv, un grup de fete de la Casa de tip familial „Alexandra” din Amaţi vor colinda, şi Gabriela, din cadrul Centrului de Ingrijire şi Asistenţă „O viaţă nouă” din Satu Mare, va cânta la pian alături de câteva doamne din acest centru.

Momentul culminant va fi dat de Moş Crăciun care a acceptat să vină la începutul acestei luni la PSD, pentru a le oferi copiilor daruri minunate.
Preşedintele Partidului Social Democrat Satu Mare, Mircea Govor, invită toţi copiii din municipiu şi din judeţ, la „Darurile Moşului”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.